Helena's Miniatures

Helena's Miniatures

dinsdag 14 mei 2013

Digitale Garage Verkoop

Op Hemelvaartsdag heb ik wat popjes en miniaturen uitgezocht bij een Digitale Garage Verkoop van een van de leden van een minigroep waar ik lid van ben. De bedoeling was om de pakketkosten te betalen en een gift te geven aan een Dierenhulporganisatie. Ik vond dit een prima idee...het is een  gift geworden aan het Dierenasiel Kuipershoek in Klarenbeek(bij  Apeldoorn) en zo heb ik er heel veel moois bij gekregen.

Wat een keuze aan popjes heb ik nu...leuk om te pimpen en het baby'tje aan te kleden. Het blijkt dat de slapende baby van Isabelle Wood precies de goede grootte heeft om de patronen van Cecile van Dongen uit het boekje " Van Boezelaartje tot Bavetje"   ervoor te breien . Dit Boekje had ik dit najaar van Marjo overgenomen op de On Line Miniclub Ontmoetingsdag.

Verder nog nieuwe popjes om in elkaar te zetten; Noelle van Hellen van Dorsten en een damespopje van Jill Gauldwell...van de andere twee is de herkomst niet bekend bij mij.  

En verder nog wat leuke miniaturen!
8 opmerkingen:

 1. Helma, logisch dat er weinig meer uit te zoeken viel, want jij hebt wel heel veel leuke spulletjes gekocht.
  Gr. Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke popjes en miniaturen heb je gekocht Helma. Digitale garageverkoop..nog niet eerder gehoord maar een leuk initiatief voor een goed doel en jij een heleboel mooie miniaturen rijker.

  Fijne avond Xandra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke popjes, ik vind dat je enorm goed geslaagd bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo Helma, daar ben je weer even zoet mee ;)! Mooie popjes, zeg, en nog meer leuke spulletjes. Wat een mooi initiatef, die digitale garageverkoop, nooit van gehoord en weer wat geleerd!
  Groetjes, Ilona

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke aankopen. Jij tevreden en de dieren in het asiel nog meer.
  Wat een leuk initiatief!

  Groetjes, Roelie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Le bambole sono bellissime.
  Ciao, Faby

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een geweldig idee en je hebt er inderdaad heel wat moois bij gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen