Helena's Miniatures

Helena's Miniatures

donderdag 10 augustus 2017

Uit de Oude Doos Part 12 en 13


Deze maand laat ik jullie twee updates zien.....die van 10 Juli en van vandaag 10 Augustus  In Juli is het er niet van gekomen om een update te plaatsen alhoewel ik wel de foto's heb gemaakt op 10 Juli. Het is natuurlijk vakantietijd dus alles gaat dan op een ontspannen manier en niks moet maar het mag.

De foto's van 10 Juli laten zien dat alle vogeltjes nu vliegen of een plekje in een boom hebben gekregen. Leuk en motiverend om weer een hoek af te hebben!


En nu de foto's van vandaag. Er is weer een hoek geborduurd. Het onderste gedeelte van het geborduurde wandkleed krijgt open vlakken waar je een naam of een datum  en/of letters kan borduren zodat het een persoonlijk wandkleed wordt.

en ook deze komende maand borduren we gezellig door bij de koffie.


Lieve groet

Helma


3 opmerkingen:

 1. I really LOVE this design. I would stitch it myself if I could. You have done such a beautiful job stitching it. :-) XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. It's very very beautiful!!
  A fantastic work

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Helma,
  Ik ben op zoek naar dit patroon. Ik was wat aan t googelen en kom hier opeens terecht. Ik heb dit werk ooit gekregen bij de geboorte van mijn zoon. Nu ben ik oma geworden en wil ik dit borduurwerk graag voor mijn kleindochter maken. Dus van mij de vraag of je het patroon nog hebt? En of ik dan een kopie van je kan overnemen?

  BeantwoordenVerwijderen