Helena's Miniatures

Helena's Miniatures

donderdag 10 november 2016

Uit de Oude Doos Part 4


 10e van de Maand


Ik blijf iedere ochtend met de koffie een half uurtje borduren en ik luister dan naar een gezellig muziekje op de achtergrond. Een rustmoment!
Deze maand kan je al goed zien hoe groot het borduurwerk gaat worden. De buitenste lijnen lijken op de foto wat scheef te lopen maar in het echt is het echt een rechte lijn.

 
Alles is nu wat onduidelijker te zien omdat de oppervlakte van het borduurwerk groter is.Volgende maand is het misschien wel leuk om wat borduurwerk van dichterbij te fotograferen. Hieronder het borduurwerk van 10 oktober.


Deze maand heb ik tussendoor ook nog gewerkt aan een kerstborduurwerkje. Een pakketje wat ik van mijn zoon kreeg voor Sinterklaas in 2014. Het borduurwerk is klaar. Nu nog in elkaar naaien.Dit borduurwerkje is 8cm bij 13 cm


Lieve groet

Helma


4 opmerkingen:

 1. Hi Helma, leuk weer een blogberichtje van jou te zien! Je borduurwerk ziet er tot nu toe al prachtig uit, ik ben benieuwd hoe het zal worden! Lief, dat Kerstborduurtje, ik weet nog dat je erover schreef in een blog :)!
  Fijn weekend gewenst.
  Lieve groetjes, Ilona

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi Helma,
  wat heerlijk dat je elke dag even een stukje kunt borduren. Ik heb er helaas deze maand geen tijd voor gehad. Je bent wel enorm opgeschoten zeg, en je kerstborduurwerkje is ook leuk geworden! Groetjes, Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I LOVE your embroidery work and admire your skills with the needle Very Much! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat kerstborduurwerkje is van Steekjes en Kruisjes, neem ik aan? Die hebben leuke dingen hè?

  Ik heb maar weinig geborduurd, en vorige week een drukke week gehad, ben het helemaal vergeten, oei oei

  BeantwoordenVerwijderen