Helena's Miniatures

Helena's Miniatures

dinsdag 7 maart 2017

Dolls House Nederland Show

Afgelopen weekend was de DHN-Show in de Eusebiuskerk in Arnhem. Een mooi locatie voor een poppenhuisbeurs om van alle miniaturen te genieten. Ik heb er een paar uur  rond gelopen, genietend van alles op verschillende schalen van 1:12, 1:24, 1:48 en nog kleiner op poppenhuisgebied uit de hele wereld. 
Naast de miniaturen was de entourage eromheen natuurlijk prachtig. Ik ben blij dat deze beurs weer terug is in de Eusebiuskerk.

Ook heb ik gezellig met wat mensen bijgepraat en koffiegedronken en een paar kleine aankopen gedaan. Ik had me goed voorgenomen om vooral te genieten en niet te veel te kopen omdat thuis nog veel voorraad wacht om gebruikt te worden in verschillende projecten.

Ik heb een mooi kantje gekocht, een geblokt lintje waar ik al lang naar op zoek was, miniknoopjes van 3mm. De eerste miniknoopjes worden gebruikt voor de kersttrui die ik afgelopen adventsweken gebreid heb. En ik kwam een fijn penseeltje tegen die ik goed kan gebruiken voor fijn schilderwerk zoals in de Hindelooperkamer.

 
 

 Lieve groet

Helma

5 opmerkingen:

 1. Het was gezellig je gesproken te hebben Helma. Wat heb je mooie knoopjes gekocht. Tot gauw weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. lo de las ferias es genial como experiencia , y siempre encontramos cosas que comprar , tus compras han sido muy practicas

  besitos

  Mari

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Un enclave fantástico para disfrutar de cosas bellas.Las compras muy prácticas si es lo que necesitabas, espero verlas en tus proyectos:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's hoor, fijn dat je het naar je zin hebt gehad op de beurs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat is het toch heerlijk om op zo'n beurs rond te lopen, hè. Zelfs als je eigenlijk niets nodig hebt. Jouw zus moet altijd lachen als ik in Rijswijk kom en zeg dat ik "niets nodig heb". Jaja, bromt ze dan, we zullen zien. Hahaha!!

  BeantwoordenVerwijderen