Helena's Miniatures

Helena's Miniatures

zondag 24 december 2017

Fijne Kerstdagen


Vorige week ben ik tussen de kerstvoorbereidingen verder gegaan met het beertje, wat ik eerder heb laten zien, bij het blog over het Poppenhuisweekend 2017. Het is  een beertje wat ik gebreid heb in de lente van 2016. Alle onderdelen waren toen gebreid alleen het in elkaar zetten liet op zich wachten. Het patroon van Cecile van Dongen is te vinden in DHN135. Ik moet er wel bij vertellen dat het een bewerkelijk patroontje is maar de kop van het beertje leek zoveel op mijn beer( nog in mijn bezit en meer als een halve eeuw oud) ,die ik als peuter van twee gekregen heb van mijn opa en oma, dat ik doorgezet heb met breien.

Donderdag was er nog een beetje sneeuw in de tuin hier op de Veluwe dus Beertje heeft een muts en een sjaal uit de kast getrokken en is met zijn sleetje de berg af gegleden. Een mooi kiekje om jullie fijne dagen toe te wensen. 


Beertje was bang dat zijn gebreide broek nat zou worden en daarom heeft hij deze niet aan. Volgende keer  laat hij jullie die zien. Hij is gebreid met Vennegaren 34/2 en is in de lengte 7 cm. De bedoeling is dat Beertje een prominent plekje krijgt in the Toyshop.

Ik wens jullie fijne Kerstdagen toe.

Lieve groet

Helma 

4 opmerkingen:

 1. Wat een schat van een beertje, Helma, hij is lekker warm ingepakt tegen de kou en de sneeuw ;)!
  Ik wens jou ook hele fijne feestdagen met allen die je lief zijn, en een gezond en goed 2018!
  Lieve groet, Ilona

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helma, ook jij hele fijne feestdagen gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi Helma, leuk nog sneeuw. Fijne feestdagen ook voor jou.

  BeantwoordenVerwijderen