Helena's Miniatures

Helena's Miniatures

woensdag 15 januari 2014

Op reis


Sweet Pinky, gebreid door Nella, is  weer op reis gegaan . Sweet Pinky is het  beertje wat gedoneerd is door Nella aan de Pink Ribbon veiling van en voor miniaturisten uit 2010, Kijk voor meer informatie hierover  hier
Sweet Pinky is verstuurd naar een lieve vriendin als hartversterkertje voor moeilijke momenten om te laten weten dat ik aan haar denk. Gelukkig had het beertje een hele tijd hier thuis gelegen na de vorige reis naar een andere vriendin  maar nu was het weer nodig dat Sweet Pinky afreisde. Na een heerlijke wasbeurt  ging het beertje gisteren fris op pad om haar hartje te delen.Groetjes Helma5 opmerkingen:

 1. Wat een lief idee Helma!

  Groetjes Chris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel lief idee, Helma, laten we hopen voor je vriendin dat sweet Pinky snel weer terug is bij jou( in goede gezondheid).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schatje van een beertje van Nella en wat een ontzettend mooi iniatief, Helma! Ik hoop dat het beertje echter niet al te vaak nodig zal zijn.......
  Liefs, Ilona

  BeantwoordenVerwijderen
 4. A beautiful idea, Helma! I wish her a safe trip & that your friend is feeling better soon.
  Hugs,
  Lisa

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gelukkig is Sweet Pinky weer goed hier thuisgekomen. Het gaat goed met mijn vriendin op dit moment. Ze heeft Sweet Pinky steeds gedragen als broche en kreeg er veel vragen over vertelde ze. Zo'n lief gebaar vond ze.

  Groetjes en we blijven duimen,

  Helma

  BeantwoordenVerwijderen