Helena's Miniatures

Helena's Miniatures

dinsdag 17 september 2013

Poppenhuisbeurs Vaassen 2013


Vorige week was de Poppenhuisbeurs in Vaassen en dat is natuurlijk een thuiswedstrijd voor mij . Ik ben daar ongeveer 1,5 uur geweest want langer ging het dit keer niet. Voor die tijd een klein lijstje gemaakt wat ik echt nodig had en/of ik echt wilde hebben. Het was niet druk rond de klok van kwart voor elf zodat ik rustig mijn dingetjes bij elkaar kon scharrelen.

En dit is het geworden: twee bolletjes wol van het Wolwereldje...de zwarte is met een mooi zilverwerkje erin. Een trekkarretje wat mooi past in mijn speelgoedproject. En daar past natuurlijk ook het workshop-
pakketje van de kiepauto van Sylvia's Lutjeboudel in. Wijnflesjes om te pimpen en leuke kerstdoosjes van Sillysisters. Een kerstster van houtsnijwerk. Het flesje is een medium om verf wat meer doorschijnend er uit te laten zien.   De schaapjes kwam ik onverwacht tegen en gelijk gekocht...ze keken me zo guitig aan..een leuk item voor het boerenerf.
Het Appelklokje van Nalladris werd later in de week naar me toe gezonden per post omdat dit niet meegenomen was naar de beurs...een van de laatste appelklokjes werd me verteld. 


 


 Mijn ouders zijn dit keer met mij mee gegaan omdat  mijn zusje Thea ook een kraam had op deze beurs met haar webwinkel " Minidoor" . Mijn ouders hadden haar nog nooit zien staan met haar handel op een beurs ...een verrassing voor Thea en haar echtgenoot. Dit moment werd vastgelegd op een foto door mij.......ze staan er mooi op ...glimmend van trots!


 
   Ik zie ook dat ik er weer een volger bij heb gekregen...Nico Lien van harte welkom !


Groetjes Helma

3 opmerkingen:

  1. En trots zijn mogen ze. Jullie ouders.
    Leuk dat jullie beiden, zusters, deze hobby delen. Heb jij Thea aangestoken?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die schaapjes zijn zeker leuk, ik snap wel dat je die wilde hebben.
    Mooie foto van je ouders en Thea en Rob zo trots achter de kraam.

    BeantwoordenVerwijderen