Helena's Miniatures

Helena's Miniatures

zaterdag 19 april 2014

Fijne Paasdagen!


Gisteren kreeg ik via email dit berichtje van mijn vriendin Ria  naar aanleiding van "de Berenklokjes actie voor Kenia" en die wil ik jullie niet onthouden.


Lieve Helma en iedereen die heeft meegeholpen om € 125,-- bij elkaar te krijgen voor de inventaris van de Elim Star Academy. Heel hartelijk dank hiervoor! Ik vind het heel speciaal dat je je creativiteit hebt ingezet voor GBYH. Je hebt niet alleen het bestuur van GBYH verrast met je actie, maar ook anderen blij gemaakt met je originele Berenklokjes, en daarnaast natuurlijk ook de kinderen van de Elim Star Academy. Nogmaals heel hartelijk dank!
   
liefs en groeten van Ria

Stichting God Bless You Homes
http://www.gbyh.nl  

En deze foto zat er bij:

Thank You!

 Ik wens jullie fijne  paasdagen toe!Lieve groeten  van Helma3 opmerkingen:

 1. Wat een lief bericht en wat heb je je best gedaan!! En die foto.... ik moet lachen om al die kleine, lachende koppies en die piepkleine duimpjes omhoog. Schattig!!
  Gezegende Pasen voor jou en je dierbaren.
  Groet, Rya, Rotterdam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Rya,
  Ik niet alleen heb mijn best gedaan. Ook de mensen die de klokjes gekocht hebben en niet te vergeten mijn zusje Thea van Minidoor die gelijk enthousiast reageerde toen ik vroeg of het op haar beurstafel mocht staan op de beurs in Rijswijk. Prachtig toch dat dit zo goed is opgepakt door iedereen. En ja die snoetjes op de foto zijn hartverwarmend daar doe je het voor!
  Jij ook fijne paasdagen.
  Groetjes Helma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Graag gedaan, Helma. Je klokjes zijn ook erg mooi en met zo'n goed doel was het een kleine moeite om met jouw actie mee te doen. En wat een mooi bedrag opgehaald zeg!

  Thea
  www.minidoor.nl

  BeantwoordenVerwijderen