Helena's Miniatures

Helena's Miniatures

vrijdag 23 november 2012

Verjaardagsswapjes 2009

Swapjes | 18 Oktober 2009 | 15:43:46
 
Iets later dan andere jaren hebben we afgelopen dinsdag onze knutselochtend met de verjaardagsswapjes gehad.
De leuke ingepakte cadeautjes werden uitgestald op de tafel en er werd eerst bijgepraat onder het genot van een kop koffie en appeltaart. Maar de pakjes lagen daar zeer aantrekkeijk te wezen...wie gaat het eerste pakje openen. Suzanne en ik begonnen met het pakje van Ingrid. Ingrid had van te voren aangegeven dat ze iets uit het Miniatuur Museum van Girona zou meenemen. Blij en verrast waren we met dit bijzondere cadeautje......

  


Het tweede cadeautje wat uitgepakt werd was van Suzanne.... een schildersezel met een prachtig schilderij door haar zelfgemaakt..met een beetje hulp werd er door Suzanne achteraan gezegd maar dat kan de bewondering voor dit mooie cadeautje niet wegnemen.De laatste cadeautjes  voor Suzanne en Ingrid  waren door mijzelf gemaakt : een geborduurd keukenschortje met pannenlappen, een deegroller , een pak cakemeel en bakplaat. Alleen het bakplaatje is niet zelf gemaakt. 


Na nog een kop koffie zijn we aan het knutselen gegaan . Ik ben nog steeds aan het nagenieten van de mooie cadeautjes die ik gehad heb van Ingrid en Suzanne Dus ik heb ze nog even samen vastgelegd.


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten