Helena's Miniatures

Helena's Miniatures

vrijdag 23 november 2012

Boek Polymeerkleitechnieken

  Inspiratie | 14 September 2009 | 22:13:17
 
Een paar weken geleden heb ik het boek "Polymeerkleitechnieken "van Sue Heaser gekocht. Ik had via het Poppenhuiskladblog gehoord dat dit een heel mooi boek is als je met Fimoklei wil gaan werken. Bij het zien van het boek overtrof het mijn verwachtingen. Wat een informatie  staat erin over de mogelijkheden van Fimo. Er worden natuurlijk heel veel technieken in het boek beschreven met veel foto's. Het is in het Nederlands geschreven wat natuurlijk mooi meegenomen is.
Er staan zelfs een paar hoofdstukken beschreven over technieken die we als miniatuur liefhebbers goed kunnen gebruiken.

 


3 opmerkingen:

 1. Eerdere reactie:
  Wat een leuk boek is dit he. Ik had Jody de titel doorgegeven en met onze groep hebben we er ook een en ander meegedaan.
  Een mooie aankoop

  door: marianne 2009-09-24 19:35:25

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eerdere reactie:
  Ja , Marianne ik ben helemaal weg van dit boek. Het staat er allemaal zo duidelijk in beschreven! Ik ga 4 oktober een fimoworkshop doen in Spijkenisse samen met mijn zusje. We gaan daar een kersttoonbank 1;12 maken met veel kerstsnoepgoed. Dus als voorbereiding is dit boek zeker een aanwinst.

  Groetjes Helma

  door: helma58
  helma58.punt.nl 2009-09-24 19:46:03

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Eerdere reactie:
  Ik ben met Dineke van Tilburg bezig geweest met het glas in lood met liquid fimo. Dat is echt verschrikkelijk leuk en geeft een beeldschoon resultaat.
  Helaas heeft mijn grachtenhuis heel veel bovenlichten, dus voorlopig ben ik er nog niet mee klaar.

  BeantwoordenVerwijderen