Helena's Miniatures

Helena's Miniatures

zondag 25 november 2012

Hindelooper Kijkkast Part 13

De Beloofde Foto
Hindelooper Kijkkast | 12 Mei 2010 | 22:22:43
 
Na een week veel gewerkt te hebben  aan de Hindelooper Kijkkast even de beloofde foto aan de vooravond van de 4e workshopdag. Een leuk overzicht dat er toch hard geverfd is ...al is het nog lang niet klaar. Zoals je ziet straalt de tegelvloer je tegemoet en hebben alle bedsteedeurtjes en laden een kleur gekregen. Ook de binnenkant van de bedstee is bijna op kleur....het is nog niet helemaal gedekt na 4 schilderbeurtjes.
Nu toch even de meubeltjes en miniaturen een plekje gegeven in de kijkkast voor de foto . Zo krijgt iedereen een idee hoe het er uit gaat zien. Zoals je ziet geen bijbelbeschilderingen op de bedsteedeurtjes. Ik heb al verschillende technieken uit geprobeerd hiervoor maar ben nog niet tevreden....dit wordt vervolgd. De tafel heeft nog niet de goede poten hier moet ook nog even met goede ogen naar gekeken worden en de schouw is voor het gemak even weggelaten.
Het houten dienblad heeft een groen kleurtje gekregen daar gaan we morgen , de 4e workshopdag ,mee aan de slag om het te beschilderen in de  Hindelooperschilderkunst.
 
 
 


 
Nog even vanuit een iets schuinere hoek......
 
 
 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten