Helena's Miniatures

Helena's Miniatures

zondag 2 december 2012

Dollshouse Arnhem Show 2011

Poppenhuis Beurzen | 27 Maart 2011 | 23:12:14
 
Vandaag ben ik samen met mijn zusje Thea naar "de Dollshouse Arnhem Show" geweest die gehouden werd in de Eusebiuskerk in Arnhem. Een prachtige show met topminiaturisten op miniatuurgebied uit heel Europa en zelfs uit Argentinie. Het was niet overdreven druk dus we hebben alles goed bij iedere kraam kunnen bekijken. Natuurlijk ook weer wat dingen voor de hobby gekocht. Net als op de beurs van Rijswijk voornamlijk miniatuurtjes en spulletjes gekocht voor het inrichten van het Markthuisje waar Thea en ik volgende maand mee beginnen. Het belangrijkste vandaag was om de bestelling van de glazen snoeppotjes bij Leo Reijnders op te halen :   30 glazen potjes in 3 verschillende hoogtes met deksel, de glazen potjes zijn door hem   zelf geblazen. Als dank voor de bestelling had Leo nog een prachtige snoeppot voor op de toonbank gemaakt....echt heel mooi!

Verder twee prachtige vellen behang gekocht die bij elkaar passen qua kleur van Susan Bembridge Designs.
Drie muisjes voor de zolder van het Markthuisje. Nog twee leuke chocoladeverpakkingen, verschillende fimo vormen, een hangende olielamp voor boven de toonbank en een doosje met verschillende kleuren rub'ons voor de finishing touch van een meubelstukje.

Nog even hier een foto van de speciale snoeppot die Leo Reijnder als cadeutje aan mij gegeven heeft ivm de bestelling.......de snoeppot staat vooraan tussen de chocoladeverpakkingen.


 
.          
En   nu kan ik aan het werk met het Markthuisje...verven, pleisteren, behangen , het huisje inrichten en snoepgoed maken dus   ...........dit wordt vervolgd!

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten