Helena's Miniatures

Helena's Miniatures

maandag 3 december 2012

Cadeautje voor de "Bewaarfee"

Cadeautjes | 21 Juni 2011 | 20:43:35
 
Vandaag is de envelop met kleine verrassingen aangekomen bij Margriet..."de Bewaarfee" of de Stationschef kun je haar ook noemen voor mijn Snoepfimotreintje wat in mijn snoepwinkeltje zal komen te staan. Op de beurs van Rijswijk afgelopen Maart heeft ze het Fimotreintje   op zaterdag van Els ontvangen en zo kon ik het op zondagmiddag   bij Margriet dit fimotreintje weer op halen. Zij heeft er de hele beurs goed opgepast. Lief dat ze dit even voor mij wilde doen!
Er speelde al steeds een verrassing in mijn gedachte en deze werd heel duidelijk tijdens de Waterloopleinmarkt bij het zien van een eng hangertje. Thuis aangekomen bleek het hangertje toch wat liefs te hebben ....het had namelijk een roos in zijn bekkie. Verder heb ik voor haar minivriendje E-beertje een paar leuke cadeautjes gemaakt voor het strandhuisje wat in aanbouw is. Een mooi stofje en Halloweenprintjes maakte de verrassing compleet
 
 
 
 

 De kaart met inhoud : een Hangertje, Halloweenprintjes, een mooi Stofje, Wegwijzers voor rondom het strandhuisje, Geurzakjes "Seebreeze" en de Schelpenhanger.
 
 

 

Het " enge" Hangertje
 
 
 
 
 
 
De zelfgemaakte Berenschelpenhanger.

Margriet en E-beertje heel veel plezier met deze spulletjes!  
 

2 opmerkingen:

 1. Eerdere reactie:
  kwam ff hier neuzen leuke site
  door: @karlijn
  karlijnsss.blogspot.com 2011-07-14 09:09:15

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eerdere reactie:
  Wat leuk dat je dit ook op je eigen blog hebt gezet
  Alle spulletjes voor E-beertje hangen al aan zijn strandhuisje, maar dat had je al gezien En de rest vindt zijn plekje ook nog wel hoor!

  door: margrietvanderzee
  margrietvanderzee.punt.nl 2011-08-03 08:52:34

  BeantwoordenVerwijderen